Go to the top

De Beautycoach, wat een ervaring!

Ik ben dol op sauna en massages en geniet daarvan met volle teugen. Echter, toen ik Kuno Breen voor het eerst ontmoette moest ik bekennen dat ik nog nooit een schoonheidsspecialiste had bezocht voor een gezichtsbehandeling. Zou het nu nog de moeite lonen? Nou, reken maar! Niet voor niets wist Kuno in 2017 de Beauty Award te behalen, maar zij is hiermee ook de eerste medische schoonheidsspecialist: gespecialiseerd in dermatologische problemen. Haar nuchtere reactie op mijn ontboezeming, samen met haar sprankelende persoonlijkheid deed de rest.

Op 7 juni jl. had ik mijn intake. Ze vroeg me het hemd van het lijf over mijn lifestyle, eetpatroon en nog veel meer. Ik werd liefdevol betast en bekeken. Inmiddels ben ik helemaal om. Iedere maand krijg ik een ander soort behandeling. Mijn eerste bindweefselmassage ontlokte aan mijn buurvrouw de uitroep: “Wat zie jij er goed uit, wat heb je gedaan?” Bezoekje aan De Beautycoach. Mijn neef heeft opeens een acné-uitbraak: typisch geval van testosteronoverschot weet De Beautycoach. Dat heeft zijn vriendin op haar geweten, maar hij moet nodig naar Kuno toe.

Want is zo’n behandeling alleen voor vrouwen? Zeker niet! Bij Kuno een nuchtere aanpak: geen nodeloos gefriemel, geen achtergrondmuzak of gewauwel over ‘een makeupje’, maar een frisse studio, onder een zacht dekbed en met heel handige tips om haar producten ook thuis in een ritueel in te passen. Bij vertrek kom ik haar volgende klant tegen: regelmatig is dat een man. Ik begrijp het wel: niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Lieve Kuno, bedankt voor je altijd opgewekte ontvangst. Je hebt me overtuigd van het belang en nut van mijn persoonlijke verzorging. Een mens is nooit te oud om te ervaren.